Please enable JS

Auto servis Antušina

Klijent: Dario Filipi

Datum: 1. listopada 2017

Vještine: PHP, Laravel

Veza: antusina.hr

Auto servis Antušina osnovan je 1995. godine sa sjedištem u Betini.

Auto servis ANTUŠINA obrt je koji djeluje sa sjedištem u Šibensko-kninskoj županiji, u mjestu Betina. S radom je krenuo 1995. godine. Primarna djelatnost je autoservis, održavanje i popravak motornih vozila, vulkanizacija i autopraonica.

Q-Service partner

Q-Service najveći je lanac neovisnih servisnih centara u Republici Hrvatskoj koji obuhvaća 80 profesionalnih, ovlaštenih i nezavisnih, registriranih servisnih centara.

"S obzirom na dugogodišnje iskustvo, s povjerenjem nam se možete obratiti."

Dario Filipi

Obavljaju sve usluge vezane uz auto i moto gume: prodaja, zamjena, popravljanje (vulkaniziranje), montaža/ demontaža, balansiranje, auto i moto guma, centriranje trapa pomoću najmodernijih Premium servisnom opremom / Hunter, hotel za gume, čuvanje i skladištenje ljetno-zimskih guma, prodaja i popravak svih vrsta felgi.

Aparati za balansiranje guma

Ovlašteni Turbonet servisni centar

Auto servis Antušina je servisni centar Turbonet grupacije za Šibensko-kninsku županiju. Turbonet grupacija je mreža servisa specijalno educiranih za uklanjanje kvarova na turbokompresorima te za otkrivanje njihovih uzroka. Servisi i popravak vrše se sa specijaliziranim uređajima i alatima visoke kvalitete. Autoservis Antušina kao zastupnik Turboneta vam osigurava uslugu najviše kvalitete, sigurnost i podršku, jamstvo na rad i ugrađene dijelove, rješavanje problematike i uzroka kvara turbokompresora.