Please enable JS

DaBa

Klijent: Damex d.o.o.

Datum: 4. siječnja 2013

Vještine: PHP, Laravel

Veza: daba-design.com

Inspirirani drvom , modernim stilom i dalmatinskom baštinom.

Cjeloživotni hobi, jedinstven sklad unikatne izrade, otočni dalmatinski motivi i ljubav prema izradi svakog pojedinačnog proizvoda je osnovna misija DaBa brenda. Povezivanjem modernizma i minimalizma osmišljavaju te stvaraju nove proizvode koji pronalaze svoje mjesto i kod najzahtjevnijih klijenata. Igraju se sa više vrsta materijala spajajući metal sa drvom, drvo sa staklom kako bi u konačnici osmislili unikatan proizvod.

Užitak posla

Primarno užitak, a sekundarno proizvodnja škrinjica za svačije potrebe poput čuvanja nakita, poklon paketa sa različitim punjenjima, čuvanja dječjih igračaka ili jednostavno pribora za pisanje na Vašem radnom stolu. Svaki od proizvoda je ručno proizveden sa detaljima koji su rezultat dugotrajnog rada i ljubavi prema izradi nečega novoga i posebnoga.

"Murterska škrinjica Baul dobila je nagradu za Hrvatski otočni proizvod."

Dragan Bašić

Inspiracija uvelike proizlazi iz starih predmeta čija se namjena pretvara i prilagođava novijem dobu, a opet zadržava tradicionalni stil. Škrinja predstavlja umanjenu varijantu veće škrinje koja je služila za razne namjene u domaćinstvu kao i prilikom udaje mladih djevojaka za djevojčinu dotu, pa odatle i vuče ime „Baul“.