Please enable JS

Studio Renata

Klijent: Studio Renata

Datum: 29. srpnja 2016

Vještine: PHP, Laravel

Veza: studio-renata.hr

Frizersko-kozmetičke usluge.

Salon Renata može se pohvaliti besprijekornom uslugom zahvaljujući uigranom timu kojeg čini 6 frizera pod vodstvom kreativne voditeljice i vlasnice Renate. Uigrana ekipa, ugodna i opuštena atmosfera, stručnost te permanentno usavršavanje "krivci" su za danas uspješan i uhodan posao.

Naglasak na edukaciju

Zahvaljujući redovitom pohađanju seminara i akademija svih djelatnika u brojnim europskim metropolama kao što su Zagreb, London, Amsterdam i Bologna stalni klijenti imaju potpuno povjerenje u stručnost osoblja.

"Čini ono u što vjeruješ i vjeruj u ono što činiš. Sve ostalo je rasipanje snage i vremena!"

Renata Mikuličin Kurkut

Renata odmah po završetku škole 1996.god. nakon odrađene prakse u salonu Vice i Leta odlazi u Zagreb. Iako tada početnik u poslu frizera cilj je bio jasan: usavršavanje stečenih znanja i naravno usvajanje novih. Nakon završetka akademije Mona Lisa povratak kući i u razdoblju od 2000. do 2008. posao u salonu koji raste iz dana u dan i potvrđuje kako je to bio poziv, a ne samo posao!

Salon za muško šišanje i brijanje

Otvorenje salona

Kako je sve išlo po planu tako je i otvaranje vlastitog salona 2008. bio prirodan nastavak i slijed cijele priče. Renata je danas uspješna i samouvjerena frizerka, voditeljica i vlasnica salona kojoj je sretan i zadovoljan klijent potvrda uspjeha i njezino najveće zadovoljstvo.