Please enable JS

Visit Murter

Klijent: Go Visit d.o.o.

Datum: 5. prosinca 2017

Vještine: PHP, Laravel

Veza: visitmurter.com

Centralno online mjesto za pružanje svih informacija koje su turistima potrebne, a ponekad čak i presudne prilikom odabira svoje sljedeće destinacije za odmor.

Prednosti portala Visit Murter su kontinuirani rad cijelog tima stručnjaka na razvoju novih, inovativnih i kreativnih rješenja u prezentaciji turističke ponude otoka. Misija portala jest osigurati turistima, jednako onima koji tek traže destinaciju za svoj sljedeći odmor, kao i onima koji su već svoju odluku donijeli ili su već stigli na otok, da u par jednostavnih klikova mišem na portalu dobiju odgovore na sva svoja pitanja.

"Pitanja poput: gdje su najbolje plaže, kako doći do domaćih, lokalnih namirnica, postoji li plaža za pse, kamo odvesti društvo na večeru, gdje iznajmiti brod, skuter, bicikl ili koje kozmetičke usluge nudi lokalni salon mogu predstavljati problem turistima koji na njih ne znaju odgovor. Mi smo, s druge strane, u njima vidjeli priliku, ali i svojevrsnu odgovornost da im ponudimo odgovore, pomognemo u njihovim izazovima i pružimo najbolju uslugu koju će pamtiti još dugo nakon povratka u svoju svakodnevnicu."

Inicijatori i osnivači portala Visit Murter

Gostima žele pružiti najbolji odmor, u svakom smislu te riječi. To znači da im žele uštedjeti vrijeme i novac te im osigurati uvid u cjelokupnu ponudu kako bi što jednostavnije i lakše organizirali svoj boravak na otoku Murteru, bili zadovoljni dobivenom uslugom i rado ih preporučivali dalje te se vraćali i sljedećih godina.

Pogled na uvalu Murter

Zajedno možemo još više!

Kako bi Visit Murter zaista ostvario svoj cilj potrebna je suradnja s gotovo svim lokalnim poduzetnicima, od iznajmljivača, ugostitelja, pružatelja uslužnih djelatnosti, proizvođača i prodavača kojima se pruža izvanredna prilika predstaviti svoju ponudu turistima. Stoga pozivaju sve zainteresirane za suradnju da ih kontaktiraju i učine ključni korak u ostvarivanju još uspješnije, nadolazeće sezone.